Hirdetés 2024. május. 20. 00:00

Catering Trendek 2024-ben: A Roots Catering Szemlélete

A vállalati rendezvények különleges teret kapnak a catering világában. Ezek az események nem csupán a munkahelyi közösség összetartozását erősítik, hanem lehetőséget adnak arra is, hogy a vállalat kifejezze elkötelezettségét a munkavállalói jóllét és az ESG elvek iránt. A Roots Catering ezért kínál olyan megoldásokat, amelyek nem csupán ízletesek és látványosak, de tükrözik az ügyfelek értékeit és céljait is.

Egyre nyilvánvalóbb, hogy az emberek körültekintőbbek, ha az egészségükről és a környezetről van szó. Ez a változás pedig alapjaiban rengeti meg a rendezvényeken nyújtott catering szolgáltatásokat. Mindemellett egyre nagyobb figyelmet kap a munkavállalói jóllét, valamint az ESG (Environmental, Social, Governance) szempontok. Ahogy a világ társadalmi dinamikái átalakulnak, a catering szolgáltatások terén is új trendek és elvárások jelennek meg, amelyeket érdemes figyelembe venni a rendezvények tervezésekor és lebonyolításakor. A következő pár példát említette meg a Roots Catering:

Zero-Proof Koktélok

Egyre többen fedezik fel az alkoholmentes koktélok varázsát. Újabb szintre emel akár egy irodai reggelit, könnyedén hátrahagyva az alkoholos italok nem kívánt hatásait a nap hátralevő részére. Esti rendezvényeken pedig az autóval érkező vendégek számára is kiváló alternatívát nyújthat egy alkoholmentes Gin&Tonic vagy egy házi kardamomos spritz, garantálva, hogy mindenki részesülhessen a koccintás élményében.

Szimbolikus Menük

A rendezvény tematikus étrendjei egyedülálló atmoszférát teremtenek. Nem csupán az ízekről van szó, hanem a történetekről, amelyeket az ételek mesélnek. Egy jól megtervezett menüsor lehet a rendezvény lelke, hozzájárulva az élmény teljességéhez.

Grazing Table

A legelőasztalak nem csupán ételkínálatok, hanem igazi műalkotások. A különféle ízek, textúrák és színek egyaránt vonzzák a vendégeket, miközben a közösségi élményt is erősítik.

Well-being Programok
A munkahelyi well-being szolgáltatások már most népszerűek és elterjedtek a vállalatok körében. A modern munkaerő láthatóan igényli ezeket a szolgáltatásokat, és egyre inkább értékeli az olyan vállalatokat, amelyek figyelmet fordítanak a munkavállalók egészségére és jólétére.

Plant Based: Az Új Gasztronómiai Paradigma

A növényi alapú ételek már nem csak opciók, hanem az étkezés új, kreatív központjai. Ezek az ételek nem csak az egészségtudatos vendégeknek, de az ízletes és fenntartható gasztronómiát keresőknek is vonzó megoldást jelentenek.

Fenntarthatóság Mint Feltétel

A fenntarthatóság már nem csupán egy választási lehetőség, hanem alapkövetelmény. Az események során kiemelt figyelmet fordítunk a hazai alapanyagokra, a komposztálható vagy újrahasznosított evőeszközökre és az ételmaradékok kezelésére, mindezt azért, hogy a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot hagyjuk magunk után.

Legyen szó egyszerű ebédekről vagy nagyszabású rendezvényekről, az újítások és az egészségtudatos megközelítés mindig az események sikeréhez vezetnek.

Új, friss szemlélettel indult környezet- és egészségtudatos catering szolgáltatóként a Roots Catering a 2024-es trendekre reagálva élen jár az innovációban és a fenntarthatóságban. Legyen szó nagy létszámú vállalati rendezvényről, munkahelyi ebédekről vagy privát eseményről, a Roots mindig arra törekszik, hogy kiváló minőségű, fenntartható és támogató környezetet teremtsen, amely hozzájárul az ügyfelek és munkavállalók közösségi és személyes fejlődéséhez.

További információ a Roots Catering szolgáltatásairól: www.rootscatering.hu

Ezt a cikket nem a hvg.hu szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről itt olvashat: (link)

Élet+Stílus hvg.hu 2024. november. 30. 10:00

„Elájult, és akkor jött rá, hogy valami nem stimmel” – Kösz, jól: kiégés és stressz a magyar munkahelyeken

<strong>Milyen személyiségjegyek jellemzik a munkamániásokat, és mi lehet az oka, hogy Magyarországon a civil szférában dolgozik a legtöbb munkafüggő</strong>? Mennyire az egyén, és mennyire a munkáltató felelőssége, ha a munkamánia eluralkodik, és függőséggé, kiégéssé válik? <strong>Mi a közös Karácsony Gergelyben és Donald Trumpban?</strong> A Kösz, jól vendége volt Kun Bernadette pszichológus és Merész István, az Allianz-Trade vezetője.