Plázs travelline.hu 2010. január. 05. 16:23

Már több száz étterem jelentkezett az idei Torkos Csütörtökre

Az akcióban részt venni kívánó éttermek, vendéglátóhelyek január 10-én éjfélig jelentkezhetnek a www.menjunkenni.

Az akcióban részt venni kívánó éttermek, vendéglátóhelyek január 10-én éjfélig jelentkezhetnek a www.menjunkenni.hu honlapon. A kezdeményezéshez azok az éttermek és vendéglátóipari egységek csatlakozhatnak, amelyek vállalják, hogy február 18-án egész nap - teljes nyitva tartási idejük alatt - étlapjuk kínálatából 50 százalékos kedvezményt biztosítanak a számla végösszegéből a helyben fogyasztásra - közölte a Magyar Turizmus Zrt. kommunikációs irodája kedden az MTI-vel.
   
Azon éttermek jelentkezését, amelyek ellen 2009-ben jogos panasz merült fel, a 2010-es évre nem tudja fogadni a Magyar Turizmus Zrt. A mára sikeres védjeggyé vált esemény alkalmából évről évre több étteremben fogyaszthatnak féláron a vendégek, 2009-ben 1300 étteremben 230 ezer vendég torkoskodott.

MTI

* * * Már teljesen ingyenes bankszámlák is elérhetőek

Sokan fizetnek éves szinten több tízezer forintot csak azért, mert van saját bankszámlájuk. Azonban léteznek már teljesen ingyenes számlacsomagok is! A Bankmonitor bankszámla kalkulátora – a bankolási szokásai alapján - mindenkinek személyre szabottan megmutatja az elérhető legkedvezőbb ajánlatokat.

Vállalkozás Gyükeri Mercédesz, Rácz Gergő 2024. december. 29. 17:30

Ahol a rizs az isten és perui a spárga: a Nobuban jártunk

Lehet variálni egy felső polcos étteremlánc menüsorában, vagy az főben járó vétek? Honnét tudja egy ázsiai kulináriát szolgáló étterem beszerezni az alapanyagait Budapesten, és hogy lesz a megoldás végül Spanyolország? Ezekről és sok másról faggattuk a Nobu Budapest séfjét, Schreiner Gábort, közben azt is megkérdeztük, hogy a halak filézése közben milyen gyakran vágja meg a kezét.