A magyar kaviár most indulhat el világhódító útjára; a termék állítólag a nemzetközi piacon is megállja a helyét - olvasható az Egy nap a városban blogon.
Nyolc év kellett ahhoz, hogy a szibériai tokhal Magyarországra hozott fajtakeresztezésének, hogy ivarérett, "kaviárképes" legyen. Számfira György Békés megyében kezdte meg a tokhalak tenyésztését, később talált rá az Arany Kaviárra. Az első termés pedig tavaly készült el Arany Kaviár Gourmet Selection névvel, a Belugánál kisebb, Osetrához közeli ikramérettel - írja a blogger. Kíváncsi, hogy mennyibe kerül a kaviár? Kíváncsi a részletekre? Kattintson az Egy nap a városban blogra!
Nemzetközi gazdaság
MTI
2010. december. 03. 08:42
Kaviár árban mérhetik húsz év múlva a csokoládét
Shake
life-style.hu
2010. november. 07. 19:41