Napi merítés hvg.hu 2010. március. 09. 18:06

Süssünk hagymás kenyérkülönlegességet

A Candy's gasztroblog szerzője egy kenyérkülönlegesség elkészítését írja le, mégpedig a lilahagymás-olivabogyós kenyér receptjét.

A testünk nem hazudik. A hideg ellen nem védenek a saláták, a könnyű gyümölcsös desszertek; kacsazsír kell, lilahagyma és kenyér. Kemencemeleg, melengető, foszlós, puha, sosekiszáradó. A blog szerzője talált egy csodás receptet, ami kenyérfüggőknek és sütőknek kötelező darab. A lilahagymás-olivabogyós kenyér elég magas hidratáltsági fokú, ami biztosítja a kitűnő állagot. Bonyolultnak tűnhet az elkészítése, de nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthető. A receptért látogasson el a Candy's blogra.
Kult HVG 2024. november. 26. 20:00

"Amit mi csinálunk, az hosszútávfutás" – színfalak mögött az Ivan & The Parazollal

Néhány napon belül több helyen és több helyzetben is találkoztunk a jövőre hatodik nagylemezét megjelentető Ivan & The Parazollal, hogy megtudjuk, mitől különleges a zenekar új nagylemeze, hogyan áll most a 14 éves zenekar, mi történt velük az elmúlt években, és miért gondolják azt, hogy eljött az együttes aranykora. A HVG kisfilmje.