Kult hvg.hu 2021. június. 10. 16:45

Meghalt Blake Lively apja, a szintén színész Ernie Lively

A 74 éves színész fél évszázados pályafutása során olyan filmekben és sorozatokban játszott, mint a Hazárd megye lordjai, az Elnök emberei, az Állj, vagy lő a mamám vagy az Egyik kopó, másik eb.

Hetvennégy éves korában, szívbetegség miatti komplikációkban meghalt Ernie Lively színész, a hollywoodi sztár Blake Lively apja – írja a Hollywood Reporter.

Lively csütörtökön, családja körében halt meg Los Angelesben. A színész hosszú karrierje során főleg kisebb szerepekben tűnt fel, nyomozókat, seriffeket, edzőket és más mellékalakokat játszva, olyan filmekben és sorozatokban, mint a Hazárd megye lordjai, az Állj, vagy lő a mamám, az Egyik kopó, másik eb, a Gyilkos sorok, a Tűz a mélyben, az Amerikai pite 2, az X-akták, a Seinfeld vagy Az elnök emberei.

Lively gyerekei közül bár Blake a leghíresebb, többen is színészek lettek: Jason, Eric, Robyn és Lori is a pályán dolgoznak. Lively színészi tevékenysége mellett tanította is a szakmát, sokan tekintettek rá mentorukként.

Még több kultúra a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
EURO 2020 - kövesse a foci-Eb összes hírét a hvg.hu-n!
Nagyítás Máté Péter 2021. június. 18. 20:00

Orfűn tért vissza a fesztiválszezon

Többek között Krúbi és a 30Y koncertjével startolt el a szezon első fesztiválja Orfűn. A MiniFishingen szombat hajnalig közel 30 zenekar lép még színpadra, mi is ott jártunk, hogy újra átéljük a koncertélményt.