Kult hvg.hu 2020. december. 07. 09:38

Három királynő menti meg a karácsonyt

Összeállt Mariah Carey, Jennifer Hudson és Ariana Grande egy karácsonyi dalra.

Karácsony 2020

A karácsony idén sem marad el, legfeljebb kicsit más lesz, mint ahogy vártuk és ahogy megszoktuk. Kompromisszumokat kell majd kötnünk, talán áldozatokat is kell majd hoznunk, de végül is ez a szeretet ünnepe, és mint ilyen, erős kötelék közöttünk. Sok mindent kibír. Tartson velünk a ráhangolódásban!

Azt, hogy Mariah Carey milyen fergeteges karácsonyi hangulatot képes teremteni, már legalább húsz éve tudjuk, hiszen a legendás karácsonyi albuma, a Merry Christmas 1994-ben jelent meg.

Carey azonban még mindig képes teljes erőbedobással karácsonyozni, de idén már társai is vannak Jennifer Hudson és Ariana Grande személyében, akikkel közösen az Oh Santa című számot dolgozták fel.

A dalhoz készült videóban szinte túlcsordul a karácsonyi tematika, de a prímet úgyis a három énekesnő hangja viszi.

Karácsony 2020
A sorozat további cikkei

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Minden hír a koronavírus-járványról