Kult hvg.hu 2020. augusztus. 10. 13:28

Meghalt Marschall Péter tévés producer

A Paprika Latino Stúdió cég tulajdonosa, több sikeres műsor gyártója mindössze 47 éves volt.

Meghalt Marschall Péter, sikeres tévéműsorok producere – tudta meg az Indirekt.hu.

Mint írják, a 47 éves korában elhunyt tévés a Paprika-Latino Stúdió cég tulajdonosa volt, a kreatív.hu szerint 2016-ban távozott a cég vezetői posztjáról. Producerként többek között olyan nagysikerű műsorok közreműködésében bábáskodott, mint a Hal a tortán, a Rising Star, a The Voice vagy az Éden Hotel.

2017-ben úgy nyilatkozott, hogy otthagyja a médiaipart, és inkább keres egy helyet, ahol nyugodtan élhet a családjával. Eladta műsorgyártó cégét, kávézót alapított, iskola és sörfőzde építésébe kezdett Costa Ricán.

Mióta kiderült, hogy súlyos beteg, végig hitt a gyógyulásában. Még akkor is, amikor fél évvel ezelőtt el kellett távolítani az egyik lapockáját, majd, miután az agresszív kór visszatért, amputálni kellett az egyik karját is. Akkor ezt írta a Facebook-oldalára: "1 karral kevesebb, de egy eséllyel több".

Az indirekt.hu szerint Marschall Péter az utolsó pillanatig derűlátó maradt, hitt magában, hitt a gyógyulásában. Csupán 47 éves volt, felesége és öt gyermeke gyászolja.

Meghalt Marschall Péter tévés producer, gyászol a tévés világ - Indirekt.hu

Elment az ismert tévés producer, szervezete tegnap feladta a súlyos kórral vívott harcot - tudta meg az Indirekt. Péter a Paprika-Latino Stúdió cég tulajdonosa volt, producerként többek között olyan nagysikerű műsorok közreműködésében bábáskodott, mint Hal a tortán, a The Voice vagy az Éden Hotel. Az első perctől kezdve, mióta kiderült, hogy súlyos beteg, végig hitt ...

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!