Kult hvg.hu 2018. június. 06. 10:48

Már biztosan nem lesz több Gálvölgyi Show

Idén lett volna 40 éves az eredetileg az akkori köztévén indult, majd közel két évtized múlva az akkor induló RTL Klubon folytatódó Gálvölgyi Show, de új adások már aligha fognak készülni. A komikus szerint kifogytak az írók, akinek meg van egy poénja, az elment stand-uposnak.

Egy 2015-ös különkiadástól eltekintve valójában 2012 óta nem került képernyőre új Gálvölgyi Show, és a jelek szerint már nem is nagyon fog. Erről a 70. születésnapját nemrég megünneplő Gálvölgyi János beszélt a Blikknek.

A komikus a lap szerint a Madách Színházban rendezett ünnepségen azt mondta,

elengedtem a Gálvölgyi Show-t. Ennyi volt. Rá kellett jönnöm, kifogytak az írók. Aki le tud írni egy poént, az elment inkább stand-up komikusnak

A paródiaműsor 1978-ban került először adásba az akkori köztévén, kis idő után pedig az RTL Klubon futott tovább. Idén lett volna 40 éves. Maga Gálvölgyi egyébként sokáig bízott benne, hogy lesznek még új részek, de a Blikk által írtak alapján erről ma már egész máshogy gondolkodik.

A lap érdeklődött az RTL-nél, de ott igen diplomatikus választ kaptak. Azt írták, “az RTL Magyarország a mai napig hatalmas tisztelettel és szeretettel tekint Gálvölgyi Jánosra és egészen kivételes munkásságára, amellyel hozzájárult a televíziónézők szórakoztatásához”.

Gálvölgyi korábban több közéleti témát is versben mondott vissza, köztük a Tények néhány emlékezetes szalagcímét.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
EURO 2020 - kövesse a foci-Eb összes hírét a hvg.hu-n!
Itthon Dezső András 2021. június. 18. 06:30

Nagyban megy az ügyeskedés a vagyonőröknél, a focimeccsek biztosítása pedig aranybánya

Sorra buknak be az adókkal trükköző vagyonvédelmi cégek, legutóbb az NBI-es focimeccsek biztosításáról híres Tóth Csaba és társai kerültek emiatt pácba. De milyen módszerekkel próbálják kijátszani az államot, mire jók a "dobós cégek", miért van sok pénz a meccsek biztosításában és kik azok, akik még a csalókat is meg tudják kopasztani?