A májusi budapesti európai döntőn megint az Onyx séfje bizonyíthat.
A csütörtöki elődöntőn Sándor Rodrigo, Szabó László, Győrffy Árpád, Pohner Ádám, Széll Tamás, Volenter István séfek voltak versenyben, és készítették el az előre megadott alapanyagokból az ételeket.
A húsételeket gímszarvasborjú combjából és gerincéből kellett megalkotniuk a versenyzőknek. A halételt dunai kecsegéből és a kaviárjából készítették el. Az alapanyagokat – mint ahogy az európai döntőre is – a Magyar Bocuse d’ Or Akadémia arany fokozatú támogatója, hivatalos beszállítója, a METRO biztosította.
A győztes Széll Tamás, a Michelin-csillagos Onyx séfje lett, aki már a 2013-as világdöntőben is bizonyított: hallatlan sikert aratva a 10. helyre vitte a magyar csapatot.
A második helyen Pohner Ádám, az Olimpia, harmadikon Volenter István a székesfehérvári 67 Étterem és Bistro séfje végzett.