2013. augusztus. 02. 14:41 Utolsó frissítés: 2013. augusztus. 02. 14:33 Vállalkozás

Újabb üzleteket nyitna a halas gyorsétterem lánc

Főleg vidéken, a megyeszékhelyeken keresi partnereit a százéves Nordsee gyorsétterem hálózat, amelynek jelenleg hat üzlete üzemel az országban.

„Olyan partnereket keresünk, akik nyitottak abban, hogy Budapesten kívül, egy-egy vidéki megyeszékhelyen, közös vállalat keretében, éttermet nyissanak. Partnereink számára komoly hátteret adunk, hiszen a know-how átadásán túl, képzéseket, beszerzési csatornákat, és komplett arculati/ üzletkialakítási tanácsadást biztosítunk” – mondta Rózsa József, a 3R-SHOP Kft. cégvezetője, a Nordsee magyar mester franchise jogaival rendelkező vállalkozó.

Budapesten öt évvel ezelőtt nyitott az első Nordsee gyorsétterem. Hazánkban hat üzlettel van jelen a halas étterem, a hálózatot a magyar mester partner további egységek nyitásával, franchise partnerek csatlakozásával szeretné bővíteni a jövőben – írja a Franchiseportal. A terjeszkedés tekintetében leginkább a vidéki településekre koncentrálnak.

Az 1896-ban alapított, német franchise hálózat nagyon sokáig csak hazai nyelvterületeken, Németországban és Ausztriában volt jelen. Nem is olyan régen, 2008-2009-ben fordult a nemzetközi, főképp európai piacok felé, és nyitott üzleteket Romániában, Svájcban, Spanyolországban, Törökországban, Bulgáriában, Csehországban, Oroszországban, Cipruson valamint Magyarországon is. Jelenleg közel ötszáz étteremből álló hálózat működik a márkanév alatt.

Annak ellenére, hogy az éttermekbe minden "hal" alapanyagot Németországból szállítanak, a hálózat Dubaiban is jelen van már.

hvg360 Pálúr Krisztina 2025. január. 03. 19:45

„Szüleink és nagyszüleink rutinszerűen spóroltak” – de lehet-e egyszerre takarékoskodni és egészségesen étkezni?

Érezhetően tovább drágultak az élelmiszerek, sokaknak kell még szorosabbra húzni a nadrágszíjat, és ez nem kellemes érzés. Balázs Barbara újságíró és takarékos gasztroblogger könyve útmutató ahhoz, hogyan lehet a házikoszttal takarékoskodni, milyen a mértékletes konyha, és hogyan győzhetjük le a kisebbségi komplexusainkat, ha főzésről van szó. <strong>Mit érdemes megtartani a régi idők szokásaiból</strong>, és hogyan spóroljanak, akik speciális diétára szorulnak?