2012. november. 06. 16:18 hvg.hu Utolsó frissítés: 2012. november. 06. 16:14 Vállalkozás

Bankkártya házon belüli gyártásban

“Egy teányi idő alatt legyen bankkártyám.” Ennek az ügyféligénynek a felismerésével döntött úgy a török Albaraka bank, hogy ezentúl házon belül oldja meg a bankkártyák elkészítését. A bank korábban külső vállalkozót bízott meg a kártyák legyártásával, de az akár több hetes átfutás miatt a gyorsítás mellett döntött.

Az elmúlt évtizedben ötszörösére növekedett Albaraka Bankcsoport ma 129 fiókkal rendelkezik Törökországban. A folyamatos gyors növekedés alapját az ügyféligényekre alapozott, magas fokú technológia biztosítja. A fejlesztések sorába illeszkedett a bank nemrég meghozott döntése, miszerint ezentúl a felgyorsult igények kielégítése érdekében bankfiókjaiban saját maga állítja elő a bankkártyákat.

A kártyákat Zebra P430i nyomtatókon készítik. Az alig 3 hónap alatt leszállított rendszernek köszönhetően a bank új ügyfelei ma már helyben, egy teányi idő alatt kézhez kapják bankkártyájukat.

“A gyorsaság és a személyesség jelenti az ügyfélkapcsolat alapját” - mondta Halász Árpád, a Zebra Technologies regionális értékesítési vezetője. “Nem véletlenül ismerik fel egyre többen, mennyire fontos a névre szóló, helyben elkészülő ügyfélkártya. Itthon különösen a szállodák, az éttermek és a különböző szabadidős tevékenységekhez kapcsolódó szolgáltatók részéről nőtt meg a különböző kártyák iránti érdeklődés. A Zebra nyomtatóin olyan kártyák készülnek, amelyek nemcsak tulajdonosuk nevét tartalmazzák, hanem akár azt is, hogy melyik törzsvendég milyen kedvezményre jogosult, vagy melyek a kedvenc ételei."

hvg360 Pálúr Krisztina 2025. január. 03. 19:45

„Szüleink és nagyszüleink rutinszerűen spóroltak” – de lehet-e egyszerre takarékoskodni és egészségesen étkezni?

Érezhetően tovább drágultak az élelmiszerek, sokaknak kell még szorosabbra húzni a nadrágszíjat, és ez nem kellemes érzés. Balázs Barbara újságíró és takarékos gasztroblogger könyve útmutató ahhoz, hogyan lehet a házikoszttal takarékoskodni, milyen a mértékletes konyha, és hogyan győzhetjük le a kisebbségi komplexusainkat, ha főzésről van szó. <strong>Mit érdemes megtartani a régi idők szokásaiból</strong>, és hogyan spóroljanak, akik speciális diétára szorulnak?