2013. január. 10. 14:18 hvg.hu Utolsó frissítés: 2013. január. 10. 14:13 Karrier

Unilever: magyar vezető az adriai országok élén

Szabó Péter 2013. január 1-jétől az Adria országok ügyvezető igazgatójaként a horvát, a szlovén és a bosznia-hercegovinai Unilever vállalatok irányításáért felelős. Az új vezető a 2012. december 1-jén kinevezett vezérigazgatóval, Gyenes Andrással egyetemben a régió eredményességéért felel majd.

Szabó Péter 1999 óta dolgozik az Unilever Magyarországnál. Karrierjét a vállalatnál management trainee-ként kezdte, eleinte a pénzügyi osztályon, majd az egyetem elvégzése után junior marketingesként a közép-kelet-európai regionális marketingcsapatban dolgozott. Ezt követően brand manager, 2006-2010 között a magyarországi értékesítésért felelős kereskedelmi csapatban key account manager, később pedig a modern kereskedelmi láncokért felelős kereskedelmi vezető. 2011-től a magyarországi marketing és trade marketing igazgatójaként ért el sikereket.

„Hatalmas megtiszteltetés, hogy a jövőben én vezethetem az Unilever horvát, szlovén és bosznia-hercegovinai vállalatait. Az új feladat nagy lehetőség a szakmai fejlődésre, de egyben óriási kihívás is a jelenlegi túlfeszített piaci környezetben. Bízom benne ugyanakkor, hogy a tavalyi évben elért jó hazai eredményeket a régió tekintetében is tudjuk majd hozni” – mondta az újonnan kinevezett vezető.

Címkék
hvg360 Pálúr Krisztina 2025. január. 03. 19:45

„Szüleink és nagyszüleink rutinszerűen spóroltak” – de lehet-e egyszerre takarékoskodni és egészségesen étkezni?

Érezhetően tovább drágultak az élelmiszerek, sokaknak kell még szorosabbra húzni a nadrágszíjat, és ez nem kellemes érzés. Balázs Barbara újságíró és takarékos gasztroblogger könyve útmutató ahhoz, hogyan lehet a házikoszttal takarékoskodni, milyen a mértékletes konyha, és hogyan győzhetjük le a kisebbségi komplexusainkat, ha főzésről van szó. <strong>Mit érdemes megtartani a régi idők szokásaiból</strong>, és hogyan spóroljanak, akik speciális diétára szorulnak?