Itthon hvg.hu 2021. március. 25. 19:22

Videón, ahogy kirabolnak egy pécsi dohányboltot

A rabló a pultra felugorva követelte a bevételt az eladótól.

Először egy doboz cigarettát kért, majd a bevételt követelve kést szegezett az eladóra egy férfi szerda este egy pécsi dohányboltban. Az esetet a bolt kamerája rögzítette, amit eljuttattak az RTL Híradóhoz.

Ezen az is látszik, ahogy a rabló a pultra is felugrott, de a plexi miatt nem tudott átmászni a rémült boltoshoz. A férfi ezután megkapta a pénzt a kasszából és elmenekült a helyszínről. Az RTL szerint mintegy 50 ezer forintot zsákmányolt a rabló.

A rendőrök egy 25–30 év körüli, kb. 170 centi magas, vékony testalkatú férfit keresnek. A rabló egyébként átöltözött menekülés közben, a ruháját megtalálták egy közeli kukában.

A bolt tulajdonosa a híradónak elmondta, hogy 2017-ben is kirabolták a Petőfi utcai dohányboltot, ezért naponta többször is elviszik a bevételt, így volt ez szerdán is. Az eladó szerencsére nem sérült meg, de nagyon megviselték a történtek. Ennek ellenére pénteken már munkába állna.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
Minden hír a koronavírus-járványról