Itthon hvg.hu 2020. június. 29. 18:42

Pintér Sándorból nem lesz egészségügyi miniszter

A BM továbbra is a készletezésért felel.

„Sem kisebb, sem nagyobb” kormányátalakításra nem készül a miniszterelnök a következő időszakban – értesült az atv.hu a Fidesz–KDNP-frakció ülése után.

A lap úgy tudja, hogy az egészségügyi államtitkárság is marad a Kásler Miklós vezette Emminél, és a Pintér Sándor vezette Belügyminisztérium az egészségügyi készletezés, raktározás logisztikájának a központosításáért felel.

A frakcióülésen Kásler Miklós esetében a miniszterelnök többször “történelmi érdemekről” beszélt a járvány kapcsán, így semmi ok az Emmi esetében sem a változtatásra – mondták a lapnak egybehangzóan a képviselők.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
Élet+Stílus Vándor Éva 2020. október. 19. 20:00

Vajon „Isten keze” elér-e a Legfelsőbb Bíróságig?

Amy Coney Barrett főbírói jelölésével reflektorfénybe került egy egészen mostanáig kevéssé ismert, titokzatos vallási közösség, ezzel együtt pedig a kérdés, hogy a hit pontosan milyen mozgatórugóként működhet egy ember szakmai döntéseiben. Különösen, ha az a szakma alkotmánybírósági kérdésekre keresi a választ.