Itthon hvg.hu 2019. augusztus. 13. 14:05

Az MSZP és a Momentum állítja a legtöbb önkormányzati jelöltet Józsefvárosban

Az MSZP 4, a Momentum 3, a DK 2 egyéni választókerületben állít önkormányzati képviselőjelöltet a kerületben.

Önkormányzati választás 2019
Friss cikkek a témában

Közzétették a közös ellenzéki önkormányzati képviselőjelöltek listáját a VIII. kerületben, ahol az ellenzéki polgármester-jelölt Pikó András, a Klubrádió műsorvezetője lesz.

A helyi megállapodás értelmében az egyéni képviselőjelöltek a Momentum, a Demokratikus Koalíció, az MSZP, a Párbeszéd, az LMP és a Szolidaritás szövetségének színeiben indulnak, a lista szerint 4 MSZP-s, 3 momentumos, 2 DK-s, 1 LMP-s, 1 párbeszédes, és 1 szolidaritásos jelölt lesz a kerületben.

Íme a lista egyéni választókerületenként: 1. egyéni választókerület: Könczöl Dávid (Momentum), 2.: Sátly Balázs (LMP), 3.: Dr. Erőss Gábor (Párbeszéd), 4.: Stettner István (Demokratikus Koalíció), 5.: Balogh István Lajos, (Demokratikus Koalíció), 6.: Mezei Béla (Magyar Szocialista Párt), 7.: Hermann György (Momentum), 8.: Czeglédy Ádám (Magyar Szocialista Párt), 9.: Szili-Darók Ildikó (Magyar Szocialista Párt), 10.: Camara-Bereczki Ferenc (Magyar Szocialista Párt), 11.: Mikó Károly (Szolidaritás), 12.: Szarvas Koppány Bendegúz (Momentum)

A közleményben azt írták, ellenzéki vezetésű kerület esetén megdupláznák a köztisztaságra fordított összeget, zöldebbé tennék Józsefvárost, évente 5000 négyzetméterrel növelnék a zöldterület méretét, és önkormányzati lakásügynökséget hoznának létre, új egészségügyi szűrőeszközöket szereznének be.

Hirdetés
Élet+Stílus Nemes Nikolett 2024. december. 28. 18:00

Pisszeghet, sípolhat, szisszenhet és pöföghet a befőttesüveg, de pont ez a jó: így  fermentáltunk savanyú káposztát

Csodás vitamin- és tápanyagbombával kényeztethetjük a mikrobiomunkat a téli ínség idején, ha fermentált ennivalókat fogyasztunk. Többek között savanyú káposztát is készíthetünk ezzel a módszerrel – elmondjuk, hogyan érdemes csinálni lépésről lépésre, mit kell tudni a sózásról, fűszerezésről, hogyan kombináljuk az alapanyagokat, és mire figyeljünk különösen az erjesztés során.