Itthon hvg.hu 2019. július. 29. 19:55

Erős interjút készített a TV2, megkérdezték Vajna Tímeát, volt-e szexuális kapcsolata a férjével

Egy baráti vacsora után, két másodpercen belül veszítette el eszméletét Andy Vajna, aki fél évvel ezelőtt halt meg. Özvegye hosszú, könnyes interjút adott Vajna volt tévéjének, a TV2-nek.

"Kilenc, szerelemben eltöltött év története és az utolsó, végzetes éjszaka krónikája, egy máig megrendült feleség őszinte vallomása következik" - vezette fel a Vajna Tímeával készült exkluzív interjút Gönczi Gábor, a TV2 műsorvezetője. A Gattyán-villában felvett beszélgetést melankolikus zongoraszóra bejátszott esküvői képekkel és videókkal vezetik föl, a műsorban többször sírva fakadó Vajna Tímea elmondja, ez nem egy kirakatházasság volt,

annyira tiszta érzelmek voltak, tisztességesen temettem el.

A kezdés egyébként nem volt túl erős, Gönczinek ki is kellett segítenie Vajna Tímeát - vagy, ahogy ő nevezi, Timit - a nyitó kérdésnél. Arra volt kíváncsi, milyen volt az éjszakája, de kiderült, valójában azt akarta volna hallani, hogy Vajna Tímea nagyon izgul, hiszen most először ad interjút férje fél évvel ezelőtti halála óta. A műsorban van még néhány furcsa mondat tőle "a medencét egyedül simogató porszívóról", vagy arról, hogy Andy Vajna halála után a család élete alapvetően megváltozott. Az azonban kiderül, hogy ők régóta jóban vannak, így puszival köszöntik egymást, Gönczi pedig végig nagyon kedvesen kérdez alá.

Vajna Tímea elmeséli, hogy bár a nappaliban elöl van az esküvőjükről készült fotókönyv, ő abba nem néz bele. Nyugtatóval alszik, és mindig meghagyja Andy helyét a kanapén. Gönczi itt megkérdezi, Andy felült-e a kanapéra, mire Tímea mondja, hogy igen, lótuszülésben, de ő ezt nem tudja megmutatni. Gönczi szerint mindenesetre aranyos, hogy Tímea így őrzi férje helyét.

Elmondása szerint Vajna Tímea súlyos anyagi gondokkal küzd, így el kellett adni a "csodaszép zongorát" - melynek a hűlt helyét mutatja, és a moziszoba néhány berendezését is. A moziszobában állva felidézi, sokat nézte egy széken ülve a filmeket Andy, az utolsó hónapokban fáradtnak tűnt. A cukorbetegsége miatt fájt a lába, sokszor alig tudott elmenni a néhány lépésre lévő konyháig.

Vajna Tímea hosszan mesélt megismerkedésükről: hoszteszekkel ment Andy Vajna belvárosi éttermébe, ahol Vajna azzal nyitott, "úristen, de gyönyörű szemeid vannak." Utána elkezdtek találkozgatni, Vajna Rómában kérte meg a nála 40 évvel fiatalabb nő kezét. Vajna Tímea elmondása szerint háromszor adta vissza a gyémántgyűrűt, végül a nagymamái beszélték rá az esküvőre, akik gyakorlatilag szerelmesek voltak Andy Vajnába. Azt elárulja, számára egyfajta apafigura is volt.

"Térjünk át a komoly témákra" - vezeti fel a kövekező blokkot Gönczi, melyben azzal nyit, volt-e köztük férfi-női kapcsolat. Igen - mondja Tímea, majd újabb kérdésre válaszolva elmondja, "februárban akartak gyereket beültetni" (sic!). Bár Andy Vajna már az esküvő után gyereket akart, Tímea még korainak tartotta.

Bár Gönczi úgy harangozta be az interjút, hogy abban a végzetes éjszakáról is beszél majd Tímea, arról egyelőre nem sok derült ki. Annyi igen, hogy a nő épp Franciaországban volt, mikor délelőtt 10-kor hívta az amerikai titkárnő, hogy

Timi, baj van.

Andy Vajna egy baráti vacsora után lett rosszul, két másodpercen belül elvesztette az eszméletét, az ágy mellé esett - mesélte az özvegy, aki szerint férje úgy halt meg, hogy nem érzett fájdalmat. Ekkor vált az idill pokollá - hangzott el a műsorban, majd Vajna Tímea arról mesél, 2-3 napig hallott egy hangot, hogy "segíts, nem akartam elmenni." Beszélt arról is, hogy legszívesebben ő is meghalt volna. A macskái tartják benne a lelket, közülük megismerhetjük a vesebajos Chanelt, aki akkor szerzett országos ismertséget, mikor gazdája magángéppel vitte Kaliforniába kezelésre.

Vagy a házban maradok, vagy az utcára kerülök

- mondta az első rész zárómondataiban Vajna Tímea. Bár drámai a vég, dokumentumokból kiderült, ő Andy Vajna örököse, de még nem tudni, mit örökölt. A beszélgetés második részét kedden adja le a TV2.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
Minden hír a koronavírus-járványról
Itthon Windisch Judit - Dezső András 2021. április. 12. 17:05

Mennyire egyedülálló a magyar modell, amely rekordszámok mellett döntött az iskolák nyitásáról?

Az európai példák azt mutatják, hogy az iskolákat csak azután kezdték el vagy kezdik el kinyitni, hogy javulnak a járványügyi adatok. Kivétel ez alól Ausztria, ahol viszont egy intenzív teszteléssel kompenzálnak és nem is állnak rosszul. Noha itthon a környékbeli országokhoz képest magas a fertőzöttségi és halálozási adat, az is igaz, hogy szinte sehol sem álltak olyan jól oltásban, mint Magyarországon, ahol azonban a jól haladó oltások ellenére még messze a nyájimmunitás.