2018. augusztus. 31. 09:21 hvg.hu Utolsó frissítés: 2018. augusztus. 31. 09:52 Itthon

"Egyik feléből gulyást csináltam" – vallott az osztrák kannibál

Újabb hátborzongató részletek kerültek napvilágra Alfred U. rémtetteiről.

Mint arról korábban beszámoltunk, a 63 éves Alfred U. volt az, aki saját elmondása szerint is brutális kegyetlenséggel végzett egy 30 éves, prostituáltként dolgozó magyar nővel. A történtekről már korábban is vallott a bécsi kannibálként elhíresült férfi, de most újabb információkat osztott meg arról, mit tett a nővel, amiért az nem akart vele közösülni.

A Blikk által idézett cikk szerint az elmeorvos kezelhetetlenként jellemezte a róla készült szakvéleményben Alfred U.-t. A férfi nem csak megölte áldozatát, holttestét fel is darabolta, majd a Fertő-tó közelében található kunyhójához cipelte a nő megmaradt testrészeit.

Hogy a nyomokat eltüntesse, a maradványok egy részét a vízbe szórta, a többiről azonban megfeledkezett a Heute írása szerint. Aztán amikor visszatért házába, gyorsan eldöntötte, mit tesz a belsőségekkel:

(...) És akkor az a hülye ötlet jutott eszembe, hogy körülbelül egy kilóból fasírtot készítek, ugyanennyiből pedig gulyást főztem. Valahol azt olvastam ugyanis, hogy így lehet biztonsággal emberi húst fogyasztani

– idézte a kannibál szavait az osztrák lap.

A magyar nő egy nemzetközi segélyszervezetnél ismerkedett össze a börtönviselt Alfred U.-val. A nő nem maradhatott estére a szállón, így a férfi befogadta. A gyilkos azt vallotta, közösülni akart Zsuzsannával, ám ő kinevette, feldühödött, majd megölte.

Hirdetés
hvg360 Pálúr Krisztina 2025. január. 03. 19:45

„Szüleink és nagyszüleink rutinszerűen spóroltak” – de lehet-e egyszerre takarékoskodni és egészségesen étkezni?

Érezhetően tovább drágultak az élelmiszerek, sokaknak kell még szorosabbra húzni a nadrágszíjat, és ez nem kellemes érzés. Balázs Barbara újságíró és takarékos gasztroblogger könyve útmutató ahhoz, hogyan lehet a házikoszttal takarékoskodni, milyen a mértékletes konyha, és hogyan győzhetjük le a kisebbségi komplexusainkat, ha főzésről van szó. <strong>Mit érdemes megtartani a régi idők szokásaiból</strong>, és hogyan spóroljanak, akik speciális diétára szorulnak?