Itthon hvg.hu 2015. május. 22. 15:09

A káromkodó volt híradóssal indított új tévéműsort az Origo - fotó

Szebeni István, a köztévétől két éve káromkodása miatt kirúgott egykori híradós vezeti az Origo hírportál új tévés magazinműsorát, amely a csoporthoz tartozó LifeNetwork és OzoneNetwork csatornákon adnak másfél óránként - közölte blogján Pálmai L. Ákos, az Origo főszerkesztője.

Új műsort kapott Szebeni István, a köztévé egykori híradósa az Origótól, amely pár perces magazinműsort indított a LifeNetwork és OzoneNetwork csatornáin - írta Pálmai L. Ákos főszerkesztő.

foszerk.reblog.hu

Az Origo Hírszoba című magazinműsor másfél óránként jelentkezik, a programhoz az Origo Tudomány rovatából válogatják és az adott televízió tematikájához igazítják a híreket.

A LifeNetwork csatornán az életmód és egészség, az OzoneNetwork tévében pedig a környezetvédelem, földrajzi érdekességek, aktualitások vannak a középpontban. A műsor az Origo szerkesztőségében készül és felvételről kerül adásba.

Az Origo Zrt. tévéinél másfél éve dolgozó Szebeni Istvánról Pálmai L. Ákos azt írta, "Pistit magánemberként régóta ismerem, sokat dolgoztunk együtt. Kiváló képernyős, kedvelik a nézők, nem mellesleg pedig igazi profi".

Szebeni Istvánt akkor ismerhette meg még szélesebb körben a nyilvánosság, amikor két éve kirúgták a köztévétől, mert káromkodott a Híradóban, és a kínos mondatok adásba kerültek. 

Egyebek mellett azt mondta, hogy „Úgy utálom, hogy tíz perccel átcsúszik ez a ki**szott Híradó”. A káromkodás miatt Szebeni mellett három másik dolgozónak is felmondtak akkor.

Hirdetés
hvg360 Pálúr Krisztina 2025. január. 03. 19:45

„Szüleink és nagyszüleink rutinszerűen spóroltak” – de lehet-e egyszerre takarékoskodni és egészségesen étkezni?

Érezhetően tovább drágultak az élelmiszerek, sokaknak kell még szorosabbra húzni a nadrágszíjat, és ez nem kellemes érzés. Balázs Barbara újságíró és takarékos gasztroblogger könyve útmutató ahhoz, hogyan lehet a házikoszttal takarékoskodni, milyen a mértékletes konyha, és hogyan győzhetjük le a kisebbségi komplexusainkat, ha főzésről van szó. <strong>Mit érdemes megtartani a régi idők szokásaiból</strong>, és hogyan spóroljanak, akik speciális diétára szorulnak?