Irán szupermarkettel tiltakozik az amerikai szankciók ellen
Gazdaság hvg.hu 2020. augusztus. 01. 16:28

Irán szupermarkettel tiltakozik az amerikai szankciók ellen

Irán a hét végén szupermarketet nyitott Caracasban, Venezuela fővárosában. A perzsa állam egyre szorosabb kapcsolatot ápol a latin-amerikai országgal, amelyet Iránhoz hasonlóan amerikai szankciók sújtanak.

A hivatalos teheráni közlések szerint Irán a szupermarket megnyitásával is azt fejezi ki, hogy elfogadhatatlannak tartja az ország ellen bevezetett büntetőintézkedéseket.

Néhány kép az iráni beruházásról és az első vásárlókról:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!