Gasztro hvg.hu 2015. június. 10. 19:39

Fotók: Szamárból készítenek steakhúst Kaposvár mellett

A húsukért tartanak parlagi szamarakat a Kaposvár melletti Bőszénfán, erről közölt képgalériát az MTI. Aki kíváncsi a szamárhús ízére, az a közeli Zselicvad étteremben kóstolhatja meg a szamársteaket és a szamárragut. A vadfeldolgozó egyébként a Kaposvári Egyetemé.

MTI/ Varga György
MTI/ Varga György
MTI/ Varga György
MTI/ Varga György
Élet+Stílus Galicza Dorina 2024. december. 28. 20:00

Elillant történelem és babonamentes tűzvédelem – megnéztük a felújított Notre Dame-ot

Párizs székesegyháza fényesebben ragyog, mint valaha, de az évszázadok alatt felhalmozódott kosszal együtt mintha a történelmét is lemosták volna róla. Bár a felújítás még nem ért véget, ha a belső tér már nem változik, akkor az évtizedek múlva sebtében idelátogató turista azt se fogja tudni, mi történt az elmúlt öt évben a templom körül.