Gasztro hvg.hu 2012. január. 09. 18:41

A tökéletes reggeli

A legegyszerűbb kaját a legegyszerűbb elrontani. Legalábbis ahhoz képest, amit elképzelünk róla.

Amikor például egy reggel arra ébredünk, hogy álmunkban kiflicsücsökkel tunkoltuk a tükörtojás éppen kellően folyós sárgáját. Aztán koppanunk egyet, mázgálva a sárgája pocsolyát a tányérunkon. Pedig állítólag tojást mindenki tud csinálni. Csak mi nem? Ha tudni akarja a tökéletes tükörtojás elkészítésének titkát, itt elolvashatja, látogasson el a blogra!

hvg360 Pálúr Krisztina 2025. január. 03. 19:45

„Szüleink és nagyszüleink rutinszerűen spóroltak” – de lehet-e egyszerre takarékoskodni és egészségesen étkezni?

Érezhetően tovább drágultak az élelmiszerek, sokaknak kell még szorosabbra húzni a nadrágszíjat, és ez nem kellemes érzés. Balázs Barbara újságíró és takarékos gasztroblogger könyve útmutató ahhoz, hogyan lehet a házikoszttal takarékoskodni, milyen a mértékletes konyha, és hogyan győzhetjük le a kisebbségi komplexusainkat, ha főzésről van szó. <strong>Mit érdemes megtartani a régi idők szokásaiból</strong>, és hogyan spóroljanak, akik speciális diétára szorulnak?