Gasztro hvg.hu 2011. április. 01. 15:57

Tavaszi zsongás a budapesti éttermekben

A gasztroturistának ma már nem kell az olasz csizmáig utaznia, ha valamely verőfényes délután elkortyolna egy igazi Aperol spritzet.

Hogy mi is ez, s hol vár ránk az élmény, megtudhatjuk a Világevő bejegyzéséből. Aki ezúttal kivételesen itthon maradt, és a pesti Belvárosban kereste a tavaszi zsongást. Ha kíváncsi a részletekre, kattintson!

hvg360 Pálúr Krisztina 2025. január. 03. 19:45

„Szüleink és nagyszüleink rutinszerűen spóroltak” – de lehet-e egyszerre takarékoskodni és egészségesen étkezni?

Érezhetően tovább drágultak az élelmiszerek, sokaknak kell még szorosabbra húzni a nadrágszíjat, és ez nem kellemes érzés. Balázs Barbara újságíró és takarékos gasztroblogger könyve útmutató ahhoz, hogyan lehet a házikoszttal takarékoskodni, milyen a mértékletes konyha, és hogyan győzhetjük le a kisebbségi komplexusainkat, ha főzésről van szó. <strong>Mit érdemes megtartani a régi idők szokásaiból</strong>, és hogyan spóroljanak, akik speciális diétára szorulnak?