Élet+Stílus hvg.hu 2021. január. 24. 14:38

Biden megvált Trump kólarendelő gombjától

Ezüsttálcán hozták a cukormentes kólát, ha megnyomta.

Nincs már az amerikai elnöki asztalon a gomb, amivel Donald Trump napi tíz-tizenkét alkalommal rendelt cukormentes kólát.

A gomb eltűnését Tom Newton Dunn, a Times Radio riportere vette észre és írta meg a Twitteren. Felidézte, hogy 2019-ben interjút készített Trumppal, és kíváncsian nézegette a fadobozba szerelt gombot. Az elnök végül megnyomta, mire bejött egy inas, hozott egy diétás kólát ezüsttálcán.

Az Ovális iroda átrendezése során a gomb eltűnt az új fotók tanúsága szerint. Bekerült viszont egy darabka holdkő, ami nyilván Biden tudomány iránti elkötelezettségét hivatott jelképezni.

Dunn posztja 125 ezer reakciót váltott ki, sokan hüledeznek Trump "uralkodói" allűrje miatt. Ugyanakkor a gombot nem ő találta ki, azt korábban használta némelyik elnök. Barack Obama például teát tudott kérni vele. (Bored Panda)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Minden hír a koronavírus-járványról