Élet+Stílus hvg.hu 2020. december. 07. 11:38

Hiányzik a karácsonyi hangulat? Segítünk!

Túl vagyunk advent második vasárnapján is, a karácsony azonban még elég messze van ahhoz, hogy igazán átérezzük a hangulatát. Különösen, hogy az idei évben akad pont elég nehézség, ami eltereli a figyelmünket az ünnepről. A karácsonyfák azonban a legtöbb városban már állnak, és jelzik, hogy a karácsony nem marad el idén sem, még akkor sem, ha más lesz, mint eddig.

Karácsony 2020

A karácsony idén sem marad el, legfeljebb kicsit más lesz, mint ahogy vártuk és ahogy megszoktuk. Kompromisszumokat kell majd kötnünk, talán áldozatokat is kell majd hoznunk, de végül is ez a szeretet ünnepe, és mint ilyen, erős kötelék közöttünk. Sok mindent kibír. Tartson velünk a ráhangolódásban!

Nagykanizsa

San Salvador

Vilnius

Moszkva

Budapest

London

Holt-tenger

Betlehem

Milánó

Brüsszel

Pécs

Berlin

Washington

New York

Karácsony 2020
A sorozat további cikkei

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Minden hír a koronavírus-járványról