Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#pulykasült

Gasztro Gy. Zs.-T.S.

Mire jó az édeskrumpli? – recept

A kérdés költői, hiszen mi másra lenne jó, minthogy megegyük. Csak erre felé itt a Kárpát-medencében ez nem annyira természetes, mint az újvilágban, vagy akár Afrikában, Ázsiában. Érdemes kipróbálni magában, köretként, de süteménybe is. A karácsonyi menüt is feldobhatjuk vele.

Gasztro Krisztina O'Brien

Tíz tipp, hogy tökéletes legyen a pulykasült

Nincs az a gasztromagazin, amelyikben mostanság ne virítana egy pompás, fotogén sült pulyka. Lehet, hogy nem is igazi, lehet, hogy nem is ehető, de gyönyörű. Utánajártunk, lehetséges-e a karácsonyi asztalra varázsolni igazi pulykasültet enyv, ragasztó, tonna festék és persze photoshop nélkül.