Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#oldalas

hvg360 HVG

Kész a növényi oldalas, év elején már boltokba is kerül

Végre eljött az idő, amikor nemcsak kutyák ehetnek csontot, hanem emberek is. Egy vegán húsgyár – a műbélszín és műhátszín után – most kezdte árulni a növényi alapú oldalast, amelyben nem pusztán a látvány, illetve a szó szoros értelmében vett kézzelfoghatóság kedvéért vannak a megszokott csontok, hanem mert el is ropogtathatók.

Gasztro Marton Levente

Tökéletes téli leves - recept

Ilyen tájt valami melegségre vágyunk, még akkor is, ha pluszokat dönget a hőmérő, viszont órákon belül minden pocsék szürkébe képes váltani, nedves lesz és lehangoló. Csalóka tavaszidézés ide-oda, január van. Jöhet a leves, amiben megáll a kanál. Mi is egy ilyet választottunk, ráadásul a kevésbé favorizált holland konyháról, ami méltán nem híres, viszont ez a ronda leves igazán finom.

Gasztro hvg.hu

A fejétől a csülkéig - melyik húsrész, mire való ?

A csirkemellet meg a csirkecombot még az óvodások is felismerik, és a legeslegkezdőbb háziasszonynak is van lővése róla, mit kezdjen vele. De hogy milyen alkatrész kell egy jó sertéspörkölthöz, mi az a kotlett, mire való a gömbölyű felsál, az már okozhat gondot, pláne, hogy egyáltalán mit kell tudni a jó húsról.

Napi merítés hvg.hu

Becsokizott oldalas

Ön hogyan szokta elkészíteni az oldalast? Hagyományos módon, vagy éppen visz bele valami egyediséget? A Malackaraj blog írója becsokizta az oldalast, és úgy sütötte meg.