A világ legcukibb betörőjét érték tetten egy irodában
Egy kuszkusz szabadult be a kutató szobájába, és két napot töltött ott.
Egy kuszkusz szabadult be a kutató szobájába, és két napot töltött ott.
Eredetileg a berberek mindennapi betevője volt, ma a kényes ízlésű franciák harmadik legkedveltebb étele. Szicíliában pedig minden év szeptemberében Cous Cous Fest-et rendeznek.
Nemcsak egy ételt, hanem az erszényesek egyik képviselőjét is kuszkusznak hívják. Aki nem tudja elképzelni, milyen lehet, a budapesti állatkertben láthat ilyen állatokat: felnőtt példányokat és újabban egy kölyköt is.
Egy könnyű saláta receptje így a nyár végén minden háztartásban jól jön.
A köret akaratlanul is csak mellékszerepet játszik ételeinkben, hiszen leginkább a drága hús kiegészítésére, helyettesítésére használják – de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a köret nem lehet izgalmas. Adunk néhány tippet, hiszen egy igazán finom fogás titka a részletekben rejlik, és ezt a köretek esetében sem illik elfelejteni.