Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#katolikusok

Tech hvg.hu

Okosrózsafüzért dobott piacra a Vatikán

A Vatikán szerint úgy terelhetik a fiatalokat a katolikus vallás irányába, ha saját nyelvükön szól hozzájuk. Így hát elkészítették az okosrózsafüzért.

Itthon hvg.hu

A röszkei plébános óvta a társadalmat a politikusoktól – videó

A határ környéki állapotokat jól ismerő katolikus pap higgadtan, tárgyilagosan beszélt a nagyszombati tüntetésen. Ha egy társadalom lemond a jogairól, a jogok gyakorlására való önnevelésről, a politika feletti kontrollról, akkor gyenge lesz és kiszolgáltatott – mondta.

Vállalkozás hvg.hu

Angel atya nagy vállalkozása a rászorulókért

José Silva, a 42 éves madridi hajléktalan vacsorázni megy, pedig egy cent sincs a zsebében. „A Robin Hood étterembe megyek” - mondja az AFP vele tartó tudósítójának. „Az ebédért, ugyanott, még fizettem 11 eurót, de a vacsora már ingyen jár” – magyarázza a pénzügyi konstrukciót.

Vállalkozás HVG

Hirtelen bűntudat? Itt a gyónás-Uber

Spanyolországban már nem kell kétségbeesnie annak a katolikusnak, akire váratlanul tör rá a bűnbánat. Ha van okostelefonja, akkor egy alkalmazás segítségével könnyedén megtalálhatja a legközelebbi papot, akinél rövid határidőn belül meggyónhatja, ami a lelkét nyomja. Legyen az halálos, esetleg hétköznapi, bocsánatos bűn, a feloldozás közel lehet.