Még drágább lesz a hús
Az elmúlt hetekben is növekedett az élő sertés ára, forintban számolva több mint 50 százalékkal.
Az elmúlt hetekben is növekedett az élő sertés ára, forintban számolva több mint 50 százalékkal.
Olvashatóan fel kell tüntetni, hogy melyik országból jött a hús. A változás januárban lép életbe.
Helyi, helyben termesztett, fenntartható, egészséges, természetes - ezekkel a kulcsszavakkal operálnak a tengerentúlról érkezett idei profi gasztro előjelzések. De a sokszínűség jegyében helyet kérnek maguknak másféle gasztro jóslások is a globális kávézaccból.
Manapság már mindenféle borsos áru konyhai csodaherkentyű és rafinált technológia kecsegtet tökéletes ízhatással. Pedig vannak egyszerűbb, kissé elfeledett, könnyen kezelhető és lényegesen olcsóbb megoldások is ahhoz, hogy ízletes, zamatos, szaftos, s akár fogyókúrás fogások kerüljenek az asztalra. Tökéletesen megteszi például egy sima sütőzacskó.