Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#gesztenyepüré

Gasztro MKO

Szerelmünk, a gesztenye - recepttel

Ha tél, akkor sült gesztenye és gesztenyepüré. Utóbbit hungarikumnak is tekintjük, talán azért, mert más formában ritkán kerül a tüskés bundájú téli gyümölcs az asztalra. Pedig micsoda lehetőségek rejlenek benne – a Maroni bemutatóján sós és édes kóstolnivalókra bukkantunk.

Élet+Stílus Haulitus Anikó

A tökéletes gesztenyepüré – recept

A gesztenyepüré, jókora tejszínhab dombocskákkal, sokunknak ellenállhatatlan csemege. Nem csoda, hogy bekerült az ország kedvenc édességeinek tízes toplistájába is. Bizonyára dobogós is lehetne, ha mindenhol valóban szelídgesztenyéből készülne. Igaz, így egy kicsit időigényes, de legalább otthon ne sajnáljuk magunktól az igazit.