Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#gasztroblog

Gasztro hvg.hu

Az év újabb legjei

A 22. Best of Budapest & Hungary szavazásra idén több mint kilencezer szavazat érkezett. A voksok és a szakmai zsűri döntése alapján 59 különböző kategóriában osztották ki a legjobbaknak járó elismerést. A díjözönből szépen jutott a magyar gasztronómia és vendéglátás meghatározó szereplőinek.

Gasztro Tossenberger Adél

"Néha törvényen kívülinek érzem magam" – feltérképeztük a NoSalty titkát

Főzni nem tud, de imádja a számítógépeket és a logikai játékokat. Volt kocsmáros, dolgozott a Concorde-nál, és a Miniszterelnöki Kabinetnél is. Sosem keresett munkát, de mindig megtalálták. Magyarország leglátogatottabb gasztromagazinja, a NoSalty neki köszönheti a felfutását. Zalai Ágnessel, a hobbiblogból felcseperedett NoSalty vezérigazgatójával beszélgettünk.

Gasztro T.S.

Jó fogás: tengeri sügér eper vinaigrette-vel

Ha már eleget tobzódtunk az igazi, friss eperben, akkor kipróbálhatjuk egy szokatlan összeállításban is. Nem mindennapi íz élmény az asztalon: mediterrán fogás halból, eperből és cukkiniból.

Gasztro kadarm

Hogyan keressünk milliókat receptekkel?

Az internet a sikersztorik terepe, egyik napról a másikra híressé és gazdaggá válhat a legmezeibb felhasználó is. Gasztronómiai példamese a szegényember legkisebb lányáról, aki sztár lett, leginkább a főztje révén.

Gasztro Lukács Enikő

Gasztroblogok Franciaországból – receptek

A francia gasztronómia évszázadok óta Európa ízlésvilágának egyik fő meghatározója. A kávéházak, brasserie-k, bisztrók, kis éttermek és grand café-k a franciák mindennapjainak természetes színterei. Nincs mit csodálkozni azon, hogy ilyen gasztronómiai miliőben a gasztroblogok is nagyon népszerűek.

Napi merítés hvg.hu

Gasztroblog kóstoló a Tabáni Teraszon

Az első gasztroblog kóstoló fesztivált szeptember 11-én, a Dining Guide szervezésében tartják a Tabáni Teraszon. Itt Ön is megkóstolhatja a szilvás rétest - olvasható a Fűszer és lélek blogon.