Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#croissant

Vállalkozás hvg.hu

Mérlegen: A vaj mindenképp francia, a pisztáciát nem lehet levenni az étlapról – a tökéletes croissant nyomában a Freyja alapítójával

Mi a különbség a magyar vásárló és a turista között? Mire figyeljünk, ha külföldön próbálnánk szerencsét az itthon már befutott cégünkkel? Hol van a határ a különleges és a túl elvont között, ha alapanyagokról van szó? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ Dormán Péterrel üzleti podcastunk új évadjának első részében.

Gasztro -gy-

Üt a cronut órája - de mi ez?

Alig több mint két hónapja tört ki a járvány New York-ban, de a hírek szerint mostanra Berlint épp úgy megfertőzte, mint Singapurt. A kórokozót Dominique Ansel cukrász szabadította a világra.

Gasztro Rapp Eszter

A hét receptje: croissant

Reggeli kávé és frissen sült péksütemény madárcsicsergéssel, napsütéssel. Ugye, az élet szép?