Emlegethetjük egy lapon L. Simon László új cégét és a japán császárt
Szakmai befektetővel tökéletesíti kápolnásnyéki rendezvényközpontját a volt kulturális államtitkár és múzeumigazgató.
Szakmai befektetővel tökéletesíti kápolnásnyéki rendezvényközpontját a volt kulturális államtitkár és múzeumigazgató.
Mesterséges intelligencia segítségével kaphatnak pontosabb előrejelzést a KLM holland királyi légitársaság munkatársai arról, hogy egy-egy járaton milyen ételfogyasztás várható. Az első eredmények biztatók: jelentősen csökkenthető így az ételhulladék mennyisége.
Menők a hazai food truckok. Csak március és szeptember között 250 millió forintos forgalmat bonyolítottak le a mozgó etetők. S egyre népszerűbb a catering-szolgáltatásuk is.
A romkocsmák után újabb népélelmezési forradalom van kibontakozóban Budapesten. A Szimplakert kiugrott alapítója, Bertényi Gábor egy élelmiszergyártó kisüzemmel tért vissza a vendéglátásba. A lényeg persze nem nagyon változott: a Házikó is üzleti alapokon működik, a konyhában egy táplálkozásantropológus, egy Írországból hazatért pék-zenész, egy New Yorkban edződött formatervező és pár társadalomtudós süt, főz, hűt és szállít egy fenntartható vidékfejlesztési koncepció alapján.
A Belügyminisztérium (BM) legfeljebb nettó 311 millió forint keretösszeggel nyílt közbeszerzést írt ki szállodai rendezvényszervezésre és catering szolgáltatásra - a felhívás a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.
Az európai légitársaságok közül hosszú távú repülőutakon a KLM-é, rövidtávon a SAS-é, a fapadosoknál pedig a Pegasusé a legjobb catering, vagyis fedélzeti utasellátás.