Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#barista

Zwack Unicum

„Egy jó baristának nemcsak jó kávét kell készíteni”

A kávéra ma nem lehet csupán reggeli rutinként tekinteni – bár valójában sosem lehetett. A kávé és annak elkészítése egy összetettebb művészet és tudomány, ami folyamatosan fejlődik. Magyarország egyik legelismertebb szakértőjével, a Bányai kávé egyik partnerével, Tóth Sándorral a baristáktól elvárt elképesztő tudásról és elvárásokról, a magyar kávéházak helyzetéről és minőségéről, valamint a kávéitalokról beszélgettünk. És megtudtuk azt is, hogy vajon rendben van-e, ha alkoholt kevernek kávéval.

Élet+Stílus hvg.hu

Bajnokok hétvégéje

A hazai kávé- és bárvilág március 3-4-én az Akvárium Klubra és a Gerbeaudra fókuszált. Az idei KávéBár Bazár rendezvény keretében nem csak számos kiállító és program várta a vendégeket, de négy országos szakmai verseny is zajlott.

Élet+Stílus Szuna Noémi

A világ Budapesten kávézik

Tavaly májusban a séfek európai versenye, idén júniusban a baristák révén került Budapest a nemzetközi gasztrotérképre – de legalábbis a kávévilág fókuszába.