Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#Terroir_Club

Gasztro I.N.

Tavaszi borkóstoló: "Istennel együtt hoztuk össze"

A hagyományhű borászok ma még kikérik maguknak, amikor világpolgár világkóstolók a terroirról faggatják őket. Nem biztos, hogy jól teszik: amint az a Terroir Club minapi kóstolóján is kiderült, a francia szavakat mormoló közönség éppenhogy az eredetit, a tradicionálisat keresi.

Gasztro I. N.

Milyen a bor, ha 12 ezer forintba kerül?

Alig két hét választ el az ötödik évét ünneplő Terroir Club nagy eseményétől, a Terra Hungarica BorSzalontól. Várakozás közben megnéztük, pontosabban megízleltük, milyen új tételekkel álltak elő.

Gasztro I. N.

„Egy pohár jó bor minden este kerülhet az asztalra”

„Ma már Stockholm minden Michelin-csillagos éttermében megtalálhatóak Demeter Zoltán, a Királyudvar vagy a Hollóvár palackjai. Kanadába pedig már úgy tudunk új borokat ajánlani, hogy az ottani partnerek kóstolás nélkül is elfogadják a javaslatainkat ” – interjú Kató András borszakértővel.