Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#Restaurant_Magazine

Gasztro Tóth Sándor

Fagylaltgyáros a világ legjobb cukrászséfje

A londoni Guildhall-ban nemrégiben megrendezett gasztronómiai gálán az idén nemcsak a világ legjobb éttermeit és szakácsait díjazták, hanem először a legjobb cukrászséfet is. A rangos elismerést a katalán Jordi Roca kapta, aki két bátyjával együtt a gironai El Celler de Can Roca étterem három Michelin-csillagos aranycsapatának a tagja.

Gasztro hvg.hu

Megvan a világ legjobb étterme

900 vezető gasztroszakértő szavazata alapján újra a koppenhágai Noma lett a világ legjobb étterme. Így negyedszer került a ranglista élére a Redzepi jegyezte dán vendéglátóhely.

Gasztro MTI

Brazil a világ legjobb női szakácsa

A brazil Helena Rizzónak ítélték oda a világ legjobb női séfjének járó Veuve Clicquot elnevezésű díjat idén a Restaurant című magazin keddi tájékoztatása szerint.

Gasztro T.S.

Perui lett Latin-Amerika legjobb étterme

Közép- és Dél-Amerika négy régiója 29 országának vendéglátóhelyei versengtek azon, hogy bekerüljenek a térség 50 legjobb étterme közé. A szerdán közzétett rangsorolás szerint az élre perui, brazil és mexikói éttermek kerültek.

Gasztro Tóth Sándor

A jakuzák már a konyhában vannak

Kit érdekel már, hogy ki öli meg Európa nagy konyhafőnökeit, amikor Kiotóban vadásszák a japán séfeket. Pisztoly dörren, vér fröcsög, a jakuzák a konyhában elitmenüre céloznak. A vacsorát jegyre adják.

Napi merítés hvg.hu

Melyik a világ legjobb étterme?

A brit Restaurant magazine az idén kilencedik alkalommal hozta nyilvánosságra a világ 50 legjobb éttermének listáját, 800 séf, étteremkritikus, szakíró, étteremtulajdonos szavazata alapján, amiről a Bűvös szakács blog is beszámolt.