Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#Dunapark_Étterem_és_Kávéház

Gazdaság Balla Györgyi

"Nem kell feltétlenül bélszín, jó lesz a szűzérme is" - így változtatnak az éttermek a koronavírus után

Küzdelmes időket élnek át az éttermek, és akkor sem lesznek könnyebb helyzetben, ha újra kinyithatnak. Pénzből és alkalmazottakból is kevesebb van, mint a járvány előtt, miközben új, kreatív módszerek kellenek a talpon maradáshoz, és az is biztos: a kalandorok máshová viszik a pénzüket. Éttermi vezetőket kérdeztünk arról, hogyan tervezik az újraindulást.

Gasztro Molnár Kata Orsolya

Kávéházi ebédek 2.: business lunch

Egy üzleti ebédet nem ajánlatos a sarki kínainál vagy az irodapark menzáján letudni. De még kedvenc kisvendéglőnkben sem, bármily kötetlen hangulatban is igyekeznénk megalapozni a partnereinkhez fűződő jó viszonyt.