Különdíjat kapott a magyar csapat a Bocuse d’Or-on
Norvégiában rendezték az európai válogatót, ahol eldőlt, Kelemen Roland csapata ott lesz a döntőben is.
Norvégiában rendezték az európai válogatót, ahol eldőlt, Kelemen Roland csapata ott lesz a döntőben is.
Kedden kezdődik a Bocuse d’Or európai válogatója Trondheimben, ahol a magyar csapat is rajthoz áll, hogy az idei témákból – többek között rénszarvas-fartőből, akvavitből és fésűkagylóból – kihozza a legtöbbet. Hogy látja az esélyeket 2022 ezüstérmese, Dalnoki Bence?
A Michelin csak tavaly merészkedett ki a fővárosból, a hazai gasztronómia másik legfontosabb díja, a Dining Guide Étteremkalauza esetében mostanra már a vidéki helyek kerültek előtérbe.
Dalnoki Bence, a Stand étterem fiatal sous chefje ételtervezésre használja a 3D-nyomtatásos technológiát (a Bocuse d'Or-on is bevetette), több külföldi sztárséf pedig már konkrét fogásokat is printel. De milyen lehetőségeket látnak benne?
A világ legrangosabb kulináriai versenyét a névadó szülővárosában, Lyonban tartották.
Négy csapat mérte össze a tudását a magyar döntőben.