Autó hvg.hu 2021. április. 11. 08:58

10 év körüli gyermek vezethetett forgalomban egy bobcatet Dabason – videó

Az esetről egy másik sofőr készített videót.

A Bp-i Autósok Közösségének oldalán jelent meg egy olvasói felvétel, melynek készítője azt állítja: egy feltehetőleg 10 év körüli gyermek vezetett egy bobcat típusú munkagépet szombat délelőtt a Dabas-Gyón vasútnál.

A videó készítője egy másik sofőr, aki éppen a szemközti sávban haladt, amikor feltűnt előtte a bobcat:

A felvétel alapján a munkagépben egyetlen ember ült, mögötte pedig egy másik jármű haladt – a képeket rögzítő sofőr szerint az a bobcatben lévő hozzátartozója lehetett.

A videó feltöltője szerint a munkagép egy olyan forgalmi helyen haladt, ahol korábban halálos baleset történt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
Minden hír a koronavírus-járványról
EUrologus Arató László (EUrologus) 2021. május. 08. 14:00

Feladtuk a leckét az EU-nak az orosz és a kínai oltással

Amíg nincs egységes uniós Covid-igazolás, tagállami szinten szabályozzák a beutazási szabályokat. Ezek eléggé eltérőek jelenleg is, de még bonyolultabbá teszi a helyzetet, hogy csak Magyarországon használnak az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) által nem jóváhagyott vakcinákat is. Vannak országok, amelyek erről tudomást sem vesznek, mások részben alkalmazkodnak, néhányan pedig teljes mértékben.