Autó hvg.hu 2021. április. 11. 10:15

Vízbe esett a hajóról és meghalt egy ember a Ráckevei-Dunán

Ittas volt a hajó vezetője, ő is a vízbe esett és utasa is.

Szombaton délután a Ráckevei-Soroksári Duna mellékág 28-as folyamkilóméterénél egy kishajó vezetője és utasa ismeretlen okból a vízbe esett - közölte a rendőrség. A két férfit horgászok segítették partra, de 65 éves utason már nem lehetett segíteni.

A rendőrök a hajó vezetőjét megszondáztatták, az pozitív lett, ezért a 30 éves férfival szemben a rendőrség 'halált okozó vízijárművezetés ittas állapotban' címen eljárást indított.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
Minden hír a koronavírus-járványról
Sport Horn Andrea 2021. május. 13. 20:00

Ki osont be titokban és miért a magyar sportlövő szállodai szobájába?

Példátlan események követik egymást a hazai sportlövészeknél. Előbb a márciusi sportlövő-világkupán Újdelhiben a magyar férfi válogatott két tagja nem állt ki az egyik versenyszám döntőjére, mert harmadik társuk fegyvere szerintük szabálytalan volt. Az elmúlt napok pedig olyan, újabb fordulatot hoztak, amely miatt a magyar sportélet egyik legnagyobb botrányává fajulhat.