Autó hvg.hu 2020. október. 20. 07:54

Piros, zebra, gyalogos, záróvonal – ennek az autósnak mindegy volt

Miután majdnem elütött valakit továbbállt.

Egy múlt hét szombat este készült videó került ki az internetre, amin egy komoly szabálytalanságot vettek fel.

A felvételen látható Opel sofőrje egy szabályosan haladó buszt előz, mindezt épp jelzőlámpával is ellátott gyalogátkelő előtt – írja a videóhoz kapcsolódó bejegyzésében a Bp-i Autósok közösségének oldala.

A kamerával felszerelt busz vezetője hallatszik, hogy azonnal dudál, amire talán a szabálytalan autós és gyalogos is felfigyelt. Utána meg is köszöni a busznak az autós, hogy "megmentette".

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
Hírek a koronavírus-járvány második hullámáról
hvg360 Balla István 2020. december. 04. 11:00

Berg Judit: Izgultam, nehogy a Ruminit is utálják a gyerekek, mint minden kötelezőt

Nemrég jelent meg Berg Judit Rumini-sorozatának tizedik kötete, de a kalandos életű mesehős – miután új illusztrációkat kapott - már a világhír felé kacsintgat, és film is készülne, ha a Filmalappal nem rekedtek volna meg a tárgyalások. Magyarország talán legnépszerűbb meseírójával ezúttal olyan, egyáltalán nem mesés témákról is beszélgettünk, mint a könyvdarálás, hogy ki lehet-e lépni egy stabil, de boldogságot nem adó házasságból, vagy hogy miért is próbálják a liberális értelmiség magyarságát megkérdőjelezni a jelenlegi kurzus támogatói.