Autó hvg.hu 2019. január. 23. 12:21

Oligarchák és maffiózok új szolgálati járműve lehet ez a gigantikus fekete terepjáró

A sötét hangulatú SUV hatalmas utasterében az elképzelhető legnagyobb kényelemben lehet utazni.

A Cadillac 1998-ban mutatta be első úgynevezett full-size SUV-ját, az Escalade-et, melynek aktuális negyedik generációs kivitele 2015-ben látta meg a napvilágot. A Cadillac Escalade igencsak tekintélyt parancsoló külsővel rendelkezik, az amerikai gyártó zászlóshajó modellje 5,69 méter hosszú, 2,04 méter széles, illetve 1,88 méter magas.

Most pedig készült egy új kivitel azoknak, akik az alapmodellt esetleg túl szűkösnek találják:

A mellékelt fotókon a keresztségben Lexani Cadillac Escalade Viceroy Edition nevet kapott hatalmas jármű vehető szemügyre, melynek parkolóhelyére jó néhány Smart ForTwo beférne.

A bőrrel és egyéb minőségi anyagokkal gazdagon felvértezett beltérben pazar luxus fogadja az utasokat. Nagyméretű ívelt tévé, több iPad, Mac Mini számítógép, PlayStation 4 játékkonzol, videókonferencia rendszer, nagyteljesítményű légkondicionáló, pezsgőhűtő és csillagos eget utánzó LED-es tetőborítás, hogy csak a legfontosabb extrákat említsük.

Az utasok lőfegyverek, illetve robbanóanyagok elleni védelméről pedig B7-es minősítésű páncélozás gondoskodik.

 

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Minden hír a koronavírus-járványról
Itthon Ballai Vince 2021. április. 13. 20:00

„Az első hullámot még kinevettük, most napról napra jönnek a megdöbbentő halálesetek”

Egy család negyvenes éveiben járó testvérpárja – csak egy példa az Ózd környéki roma közösségekben koronavírus miatt elhunytak közül. A vírus nem válogat, egy helyi háziorvos szerint többségi és a kisebbségi közösségekben egyformán tombol a járvány. A romák körében mégis nagyobb a kockázat, de nem csak az általánosan rosszabb egészségi állapotuk miatt.