Tech techline.hu 2011. augusztus. 13. 05:00

Heti TOP: a saját kékhalál képernyőtől az internetes pornó helyzetéig

Legyen kreatív: sok mindenre használható az okostelefon fényképezőgépeElsősorban persze arra találták ki a...

Legyen kreatív: sok mindenre használható az okostelefon fényképezőgépe
Elsősorban persze arra találták ki a mobiltelefonok/okostelefonok kameráját, hogy emlékezetes pillanatokat, helyszíneket, eseményeket örökítsünk meg vele. Azonban ez a kis fényképezőgép egyúttal igazi mindenes.
Tovább a cikkhez >>>

5 ingyenes Chrome kiegészítő a munkánk megkönnyítésére
A Chrome egy jól használható és ráadásul gyors böngésző, ám alapból nem tud mindent. Szerencsére remekül "tanítható"!
Tovább a cikkhez >>>

Kipróbáltuk: LG Optimus 3D - térben a világ

Az LG-nél mostanában bátran kísérleteznek, van már okostelefonjuk kétmagos processzorral, sőt, van olyan is, amivel mindenféle szemüveg nélkül hódolhatunk a 3D-nek. Ez utóbbit próbálgattuk.
Tovább a cikkhez >>>

Kendőzetlenül az internetes pornóról

Aki internetet használ, az előbb vagy utóbb, akarva vagy akaratlanul találkozik pornográf tartalmakkal. Az ok a felnőtt tartalmakban rejlő milliárdos üzlet.
Tovább a cikkhez >>>

A legkockább névjegykártyák – galéria

Névjegykártya, azaz Business-Card. Mindenki ismeri, és szinte mindenkinek van saját is. Technológia és internet ide- vagy oda, ezek a kis papírdarabok még jó darabig velünk maradnak.
Tovább a cikkhez >>>

Speciális copy/paste, játszi könnyedséggel

Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan tudunk különleges karaktereket szúrni a szövegünkbe, a lehető legegyszerűbben.
Tovább a cikkhez >>>

Készítsünk saját kékhalál képernyőt!

Erik Noyes rendszergazdaként dolgozott: 1991-ben alkotta meg a „Blue Screen Of Death” (BSOD) kifejezést, ami később világszerte elterjedt.
Tovább a cikkhez >>>

Hirdetés
Vállalkozás Gyükeri Mercédesz, Rácz Gergő 2024. december. 29. 17:30

Ahol a rizs az isten és perui a spárga: a Nobuban jártunk

Lehet variálni egy felső polcos étteremlánc menüsorában, vagy az főben járó vétek? Honnét tudja egy ázsiai kulináriát szolgáló étterem beszerezni az alapanyagait Budapesten, és hogy lesz a megoldás végül Spanyolország? Ezekről és sok másról faggattuk a Nobu Budapest séfjét, Schreiner Gábort, közben azt is megkérdeztük, hogy a halak filézése közben milyen gyakran vágja meg a kezét.