Sport hvg.hu 2018. május. 31. 09:53

Messivel forgatott egy magyar modell

Chipset reklámoz az argentin labdarúgó, többek között egy magyar férfival együtt.

Focinyár 2018
Friss cikkek a témában

A Bors írt arról, hogy egy magyar modell is szerepel Messi mellett a világbajnokságra készült egyik chips zacskóján és annak reklámjában. Az egyébként reklámügynökséget is üzemeltető ötvenéves Radisics Milán előtt az utolsó pillanatig titkolták, kivel fog forgatni. (Radisics borítóképünkön baloldalt látható, be is karikáztuk.)

Először csak annyit mondtak, menjek be egy reklámra. Adtak egy sípot a kezembe, bele kellett fújni, és csinálni pár mozgást. Később hívtak, hogy kiválasztottak, és utazzak Barcelonába a forgatásra. Az utolsó pillanatig titkolták, ki lesz a reklámarc, de összetettem a képet: foci, Barcelona, akkor csak Messi lehet.

Három napig csak Messi dublőrével forgattak, egy taxissal, a focistának menedzsere telefonon mutatta meg, mit is kellene csinálnia a kamerák előtt.

„Amikor megérkezett, lepacsizott mindenkivel, de megfagyott a levegő. Sajnos beszélgetni sem lehetett vele. Mindössze 18 perc alatt lement a forgatás, a pár másodperces szünetekben pedig menedzsere táblagépén focihíreket olvasott, többek között Cristiano Ronaldóról. Ebből is látszik, hogy csak a focival foglalkozik, és érdekli, hogy mit gondol kettejük rivalizálásáról a közvélemény.”

(Egyébként számtalanszor nyilatkozta már Messi is, Ronaldo is, nem érdekli őket a közvélemény és az, mit gondol kettejük rivalizálásáról a közvélemény, tisztelik egymást.)

 

Élet+Stílus Nemes Nikolett 2024. december. 28. 18:00

Pisszeghet, sípolhat, szisszenhet és pöföghet a befőttesüveg, de pont ez a jó: így  fermentáltunk savanyú káposztát

Csodás vitamin- és tápanyagbombával kényeztethetjük a mikrobiomunkat a téli ínség idején, ha fermentált ennivalókat fogyasztunk. Többek között savanyú káposztát is készíthetünk ezzel a módszerrel – elmondjuk, hogyan érdemes csinálni lépésről lépésre, mit kell tudni a sózásról, fűszerezésről, hogyan kombináljuk az alapanyagokat, és mire figyeljünk különösen az erjesztés során.