Shake life-style.hu 2012. január. 11. 15:38

Evőeszköz-evolúció: mi mindenhez kezdhetünk egy villával?

Mármint nem abban az értelemben, hogy mit tudunk megenni vele, hanem hogyan és mivé tudjuk átalakítani.

Mármint nem abban az értelemben, hogy mit tudunk megenni vele, hanem hogyan és mivé tudjuk átalakítani. Az Otthonkommandó Blog összeszedett pár tippet, ami a villa modern evolúcióját illeti, találunk köztük fogast, ültetőkártya-tartót, szalvétagyűrűt - további képek az ő blogbejegyzésükben.

Vállalkozás Gyükeri Mercédesz 2024. december. 22. 20:00

"Mi csak a gyümölcs ízét tudjuk megőrizni": a magyar szörpforradalom egyik bölcsőjében jártunk

Addig gépesítünk, amíg az nem megy a minőség rovására, vallja Galajda Péter, aki azért kezdett el szörpöt gyártani, mert nem talált megfelelőt a piacon. A Mayer szörp mára az egyik legismertebb prémium élelmiszer lett, ahol ugyan mindig van a polcon a nagymama főzetét idéző eperszörp, de kísérleteznek chilivel és kaporral is.