Ízek – borok szerelme
Az ARAZ Étterem borvacsoráján különleges ételsort vonultat fel Barka Áron Chef de cuisine és csapata, ahol a fogások...
Az ARAZ Étterem borvacsoráján különleges ételsort vonultat fel Barka Áron Chef de cuisine és csapata, ahol a fogások mellé kétféle magyar tájbor mutatkozik be: Szent Gaál pincészet és Tokajicum borház kínálatával.
Időpont:2010. november 25. 19:00
Az est házigazdái:
Kovács Ákos
Igazgató ARAZ Étterem
Kovács Tibor borász
Szent Gaál pincészet
Eszenyi Mónika sommelier
Tokajicum borház
Menü
Amuse bouche: Marinált lazac, mini blinin tálalt kaviárral
2010-es szűretlen rose
Muscat Lunel 2009
Zöldséges borjúbríz karfiolhabbal
Kadarissimo 2008
Darázskő Furmint 2008
Konfitált kacsamáj áfonyás sütőtök chutney-val
Bikavér 2008
Reneszánsz cuvée 2008
Argentin hátszín ecetes marinált lencsesalátával és céklalekvárral
Cabernet Sauvignon 2008
Barrique Furmint 2007
Bárányfilé moussakával, kuszkusszal, és datolyaszósszal
Obsessio 2008
Barrique Furmint 2007
Vilmoskörte tarte csipkebogyó sabayonnal
6 puttonyos aszú 2005
Részvételi díj: 9.900,- Ft/fő
Ingyenes parkolási lehetőség a szálloda mélygarázsában. Bejárat a Nyár utca felől!
Érkezés: 18:50-ig. Kérjük az érkezési időpont pontos betartását.
A korlátolt férőhely miatt előfoglalás szükséges:
Asztalfoglalás:
Tel.: +36 1-815-1100
Tel.: +36 1 815 1096
E-mail: araz@araz.hu