2010. november. 23. 17:44 life-style.hu Utolsó frissítés: 2010. november. 23. 17:46 Shake

Ízek – borok szerelme

Az ARAZ Étterem borvacsoráján különleges ételsort vonultat fel Barka Áron Chef de cuisine és csapata, ahol a fogások...

Az ARAZ Étterem borvacsoráján különleges ételsort vonultat fel Barka Áron Chef de cuisine és csapata, ahol a fogások mellé kétféle magyar tájbor mutatkozik be: Szent Gaál pincészet és Tokajicum borház kínálatával.

Időpont:2010. november 25. 19:00

Az est házigazdái:

Kovács Ákos
Igazgató ARAZ Étterem

Kovács Tibor borász
Szent Gaál pincészet

Eszenyi Mónika sommelier
Tokajicum borház

Menü

Amuse bouche: Marinált lazac, mini blinin tálalt kaviárral
2010-es szűretlen rose
Muscat Lunel 2009

Zöldséges borjúbríz karfiolhabbal
Kadarissimo 2008
Darázskő Furmint 2008

Konfitált kacsamáj áfonyás sütőtök chutney-val
Bikavér 2008
Reneszánsz cuvée 2008

Argentin hátszín ecetes marinált lencsesalátával és céklalekvárral
Cabernet Sauvignon 2008
Barrique Furmint 2007

Bárányfilé moussakával, kuszkusszal, és datolyaszósszal
Obsessio 2008
Barrique Furmint 2007

Vilmoskörte tarte csipkebogyó sabayonnal
6 puttonyos aszú 2005


Részvételi díj: 9.900,- Ft/fő

Ingyenes parkolási lehetőség a szálloda mélygarázsában. Bejárat a Nyár utca felől!

Érkezés: 18:50-ig. Kérjük az érkezési időpont pontos betartását.

A korlátolt férőhely miatt előfoglalás szükséges:

Asztalfoglalás:
Tel.: +36 1-815-1100
Tel.: +36 1 815 1096
E-mail:  araz@araz.hu