Pszichológia magazin HVG Extra Pszichológia 2021. május. 04. 12:30

Attól még, hogy szülő vagy, maradj önmagad

Te is apa vagy? Rád várunk!

„Szerintem, aki azt hiszi, tudja, hogyan kell elaltatni egy gyereket, az vagy blöfföl, vagy naiv.” (Szél Dávid pszichológus, író, apa, férj)

Nemsokára megjelenik Szél Dávid Apapara – Újraválogatott nyafogások és büszkeségek című könyvének bővített, átdolgozott kiadása. Ebből az alkalomból a HVG Könyvek és a HVG Extra Pszichológia magazin szervezésében Apapara-pályázat indul.

Te is apa vagy? Néha elbizonytalanodsz, hogy miként kell elaltatni, beszoktatni, rászoktatni, leszoktatni, nevelni egy gyereket? Nem vagy tökéletes, de önmagad vagy? Van egy jó „apás” sztorid, amelyet szívesen megosztanál másokkal is? Írd meg nekünk!

A legjobb írásokat ajándékokkal és a HVG Extra Pszichológia magazin blogján, illetve a HVG Könyvek rovatában a hvg.hu-n történő megjelenési lehetőséggel jutalmazzuk.

Terjedelem: 1000-6000 leütés (szóközökkel).

Leadási határidő: 2021. május 30.

Az írásokat ide várjuk: [email protected]
Minden pályázót e-mailben értesítünk.

„… attól még, hogy szülő vagy, maradj önmagad! Légy kongruens, hiteles. Éld a saját életedet (is). Olvasd el ezt a könyvet: sok mindent megtudsz – és jól fogsz szórakozni!” (Vekerdy Tamás ajánlása Szél Dávid könyvének első kiadásához)

Hasonló cikkeket a legújabb HVG Extra Pszichológia magazinban találhat, amelyben a külső-belső szabadsággal foglalkozunk.

Fizessen elő a magazinra, most sokféle kedvezmény várja.

 


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Minden hír a koronavírus-járványról
Tech Bedő Iván 2021. május. 13. 13:12

Ha már a rendőrséget is zsarolják, akkor tényleg baj van

A hackerek az ellopott adatokat már nemcsak titkosítják, hanem azzal zsarolnak, hogy ki is szivárogtatják az érzékeny információkat. A kiberbűnözők eszköztára bővül, már nem félnek közművek - mint most egy olajvezeték - ellen bevetni őket, vagy akár a hatóságokat is támadják. A háttérben felsejlenek a kevésbé demokratikus berendezkedésű államok.