Plázs travelline.hu 2010. március. 23. 15:39

A rum jó, de a koktél pocsék

A koktélok többet jelentenek az alkoholnál és a hozzájuk adott "ízesítőknél", egy koktélhoz hozzátartozik annak...

A koktélok többet jelentenek az alkoholnál és a hozzájuk adott "ízesítőknél", egy koktélhoz hozzátartozik annak elkészítési módja is, a rituálé. Hiába jó az alpanyag, ha a koktélt nem megfelelően, készítik, vagy csak úgy sebbel-lobbal összecsapják, elvész az élvezet.

Persze vannak szinte már kultikus kotél bárok ahol nem kevésbé híres italok születtek, mint a Mojito, vagy a Canchanchara. Érdekes lehet a Cuba Libre koktél is - rum + Coca Cola - egy olyan országban, ahol nem kapható az egyik összetevő, ami természetesen nem a rum... Mindezekről és az All Inclusive szállodák "kínzásairól" írnak Csurtusék legfrissebb blogbejegyzésükben