Kult hvg.hu 2024. szeptember. 04. 11:57

Sztrókot kapott a Queen gitárosa, Sir Brian May

A 77 éves zenésznek korábban volt egy szívrohama is, amiből sikeresen felépült.

A Queen gitárosa, Sir Brian May videóban beszélt arról, hogy körülbelül egy hete sztrókot kapott, és emiatt a bal karja egy időre lebénult – írja a Daily Mail. A 77 éves zenész ugyanakkor már jól van, és mindenkit megnyugtatott, hogy a hangszerén is képes már játszani.

Mayt a surrey-i Frimley kórházban kezelték, elmondása szerint az ott dolgozók a lehető legjobb ellátásban részesítették. Most már otthon lábadozik. „A jó hír az, hogy jól vagyok. Azt teszem, amit mondanak, szobafogságban vagyok” – mondta.

Az orvosi utasítás szerint nem szabad vezetnie, repülőre szállnia, és arra is figyelnie kell, hogy ne menjen fel túlságosan a pulzusa.

Brian May: Health hiccup… plenty of bombshells in the documentary – 04/09/3024

PLEASE SUBSCRIBE TO CHANNEL: http://bit.ly/1NbXsqN May: Health hiccup… plenty of bombshells in the documentary – 04/09/3024 MORE HERE: https://brianmay.com/brians-soapbox/2024/09/health-hiccup-plenty-of-bombshells-in-the-documeentary/ OFFICIAL WEBSITE: https://www.brianmay.com BRIAN MAY OFFICIAL YT: / brianmay OFFICIAL FACEBOOK: / brianmaycom​​ TWITTER: / brianmaycom

Maynek egyébként korábban, még 2020-ban volt egy szívrohama, amiből sikeresen felépült – remélhetőleg így lesz ez most is.

Brian Mayből lovag lett

A Queen gitárosa mellett az idei női foci Európa-bajnokságon győztes angol válogatott négy tagja is kitüntetést kapott III. Károlytól, ahogy több, Oroszországban és Ukrajnában dolgozó brit diplomata is.

Élet+Stílus Nemes Nikolett 2024. december. 28. 18:00

Pisszeghet, sípolhat, szisszenhet és pöföghet a befőttesüveg, de pont ez a jó: így  fermentáltunk savanyú káposztát

Csodás vitamin- és tápanyagbombával kényeztethetjük a mikrobiomunkat a téli ínség idején, ha fermentált ennivalókat fogyasztunk. Többek között savanyú káposztát is készíthetünk ezzel a módszerrel – elmondjuk, hogyan érdemes csinálni lépésről lépésre, mit kell tudni a sózásról, fűszerezésről, hogyan kombináljuk az alapanyagokat, és mire figyeljünk különösen az erjesztés során.