Kult hvg.hu 2019. február. 15. 14:21

Az Echo TV elnézést kért a burkolt zsidózásért

Lett következménye annak, hogy a Keménymag című műsorban lejákobozták Jakab Pétert.

Közleményt adott ki az Echo TV, vállalhatatlan kijelentésnek minősítve azokat a megnyilvánulásokat, amelyek a január 1-jei Keménymag című műsorban hangoztak el Jakab Péter jobbikos képviselő személyével kapcsolatban. „Az Echo TV Zrt. elnézést kér a politikustól és a nézőktől, és a továbbiakban eltekint a műsorban eddig szereplő vendégek meghívásától” – írják. 

Jakab Péter a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy a Keménymag című műsorban végig Jákob Péterként emlegették. 

Az Echo TV közleménye szerint a 2018 decembere óta a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványhoz (Kesma) tartozó csatorna a jövőben nem hívja a műsoraiba a kormánypropagandában dolgozó Megadja Gábort (888), illetve Vésey Kovács Lászlót és Ambrózy Áront (Pesti Srácok). Mindhárman kezdettől fogva a műsor alapemberei és rendszeres meghívottjai voltak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Minden hír a koronavírus-járványról
Itthon Ballai Vince 2021. április. 13. 20:00

„Az első hullámot még kinevettük, most napról napra jönnek a megdöbbentő halálesetek”

Egy család negyvenes éveiben járó testvérpárja – csak egy példa az Ózd környéki roma közösségekben koronavírus miatt elhunytak közül. A vírus nem válogat, egy helyi háziorvos szerint többségi és a kisebbségi közösségekben egyformán tombol a járvány. A romák körében mégis nagyobb a kockázat, de nem csak az általánosan rosszabb egészségi állapotuk miatt.